Du måste inte skriva i vår gästbok, men vi blir glada om du gör det.

Något du saknar eller något som är fel? Det vill vi också gärna veta. 

 

 • Maria Pettersson • 31 januari 2018 16:19:24
  Hej!
  Behövde få lite hjälp på traven.. Har quiltat för ett tag sen, ska försöka börja igen. Känner suget. :) Vilken bra sida ni har. Med vänlig hälsning Maria
 • Clary Jönsson • 19 januari 2018 13:53:23
  Hur är nya lösenoordet
 • Ina • 10 december 2017 12:49:05
  Kära Hjärtekviltarna,

  Ursäkta att jag kom så sent med mina hälsningar till avslutningen. Nu har jag sett bilderna och allt ni redan har sytt åt Åbergs. Så flitiga ni har varit.
  Jag är fortfarande upptagen med mitt projekt: "dubbla log cabin" som till slut ska bi ett bordstäcke. Bilder kommer efter färdig sytt.
  De sista två dagar har vi haft snö!!! helt otroligt. Det är lite för liten att ta ordentliga bilder. Snön har kommit t mycket mera längre västerut i Holland. Söder om oss i Tyskland har det blivit riktig vit i alla backar. Tyvärr inte ordentligt frostig, så den stora skrittsko tävlingen i Holland kan inte genomföras än. Så vi tittade istället i TV'n till väldscup tvälingen i Saltlake City Nord Amerika. Vilken glädje att se riktig bra skrittsko åkaren. Vet ej om jag vågar mej på isen när det blir tid. Jag har blivit lite ängsligare på senare "dar"!!!!!!!!. Att vandra är bättre.
  Under Jultiden bor vi på ett hotel söder om Berlin och efter de dagar kör vi vidare till Polen och firar Nyårs Afton med våra Polska vänner. Kanske får vi då ett mera vinterligt landskap.
  Hur var det med utflykten till Stof och Stil? Bra informationen och ni alla har tagit tillfälle att göra ett stort inköp!?
  Nästa år blir det nog ingen ny kurs i Sögel för min del. Jag har en trevig liten grupp som jag har lärt upp kvilt tekniken. Nu tar de också eget initiativ och sen blir det naturligtvis mycket prat. Men en bakelse finns inte med. De vill bara få lite friskt vatten. Synd!!
  Så roligt att ni får så många olika konstverken att avsmaka. Ibland går jag genom allt vad ni har bakat. Då får jag en "Pavlov" känsla och slickar mig kring munnen!!!

  Kära Hjärtekviltarna, Michael ock jag önskar er alla en God Jul och allt väl till ett gott, hälsosamt Nytt År.
  Lycka till med vad ni har för er.
  Ende Års kram från oss Söglarna,
  Ina och Michael
 • Ina Vrijman • 8 augusti 2017 16:23:17
  kära Hjärtekviltarna,
  Redan august. Tiden springer bara iväg. Och idag har vi faktiskt mycket vackert väder. Vilken tur för oss, nu vårt barnbarn (8 år) bor hos oss i några dagar. Mycket spännande ty han bor i Holland och bor ensam hos oss.Opa Michael får spela mycket fotbåll med unge mannen. Oj, det känns när man har blivit äldre!. I morse var vi alla tre vid vår gym. Jag hejade ordentligt på James när han spelade ett spel medan han fick röra på sig på en balans bräda.Duktig var han och fick höga poäng.
  Jag försöker att sy lite grann men nu är vädret faktiskt för vackert att vara inomhus.
  "Min" underbara quilt butik i Nederländerna har stängt nu.Jag tog bilder på sista utställningen. Man får helt enkelt mycket inspiration. (skikade Dessi en USB stick)
  Den 6e september skall jag besöka den årliga utställningen från quiltförbandet i Nederländerna. Denne gång i Alkmaar. Teman är " Reflektionen". Skal säkert vara mycket interessant.

  Vår trädgård är en alldeles ett stort kaos. Överallt många ogräsväxter. Själva gräsmattan finns inte numera. Olleborre skalbagges larvar har "ätit" alla gräsrötter. Nu finns det bara ogräs och mycket mossa.
  Vi fundera på att ändra allt totallt. Vi får diskutera med en trädgårdsmästaren att få tipps och hjälp.
  Så är man jämt upptagen med olika uppgifter.
  Hoppas nu att ni alla är vid god hälsa och vara flitiga under sommaren
  Vi hörs.
  Kära hälsningar från båda Michael och mig.

Vill du maila istället? 
Skicka ett mail till:  info@hjartekviltarna.se

Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Foto: Ina. Publ 2018-01-18
Snödroppar. Publ 2016-06-19.
2018-02-11


Åren gå ju så svindlande fort,
människor jäkta och allt ska bli gjort.
Tänk på att du har lyckan i din hand,
kom ihåg att leva och njuta ibland